HELMOND - Aanstaande maandag in Bureau Brabant aandacht voor een ramkraak bij een juwelier in Someren. Drie mannen gingen er met ruim 13.000 euro aan sieraden vandoor. En vragen we uw hulp bij een diefstal uit een woning in Helmond.

Someren – ramkraak


In de nacht van woensdag op donderdag 17 augustus pleegden drie mannen rond 03:45 uur een ramkraak op een juwelierszaak aan de Kanaalstraat in Someren. Met een grijze Volkswagen Polo en vuilcontainer vernielden ze de pui. Met ruim 13.000 euro aan gestolen sieraden gingen ze er in een zwarte Volkswagen Golf vandoor. Deze auto werd in Maarheeze achtergelaten, waarna ze in een grijze Hyundai zijn gestapt. We laten veel beeldmateriaal zien en hebben interessante aanknopingspunten. Weet u meer over deze zaak?

Helmond – diefstal

Op donderdag 27 juli zag iemand kans om uit een woning aan de Van Myerlestraat in Helmond een telefoon en een aantal bankpassen te stelen. Er wordt daarna op meerdere plekken in Mierlo met de passen gepind. We laten beelden zien van de pinner. Of deze man ook iets met de diefstal uit de woning te maken heeft is niet zeker. Wel is zeker dat hij met de gestolen passen pint. We hebben duidelijke beelden van de man. Alle informatie die kan helpen om deze man te vinden is welkom! Wie (her)kent deze man en zet ons op het juiste spoor?


Kijk en help mee!

Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 17.00 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en daarna tot en met dinsdagmiddag regelmatig herhaald. De beelden zijn na de uitzending ook online en op onze social mediakanalen te zien.