HELMOND - De politie zoekt getuigen die op dinsdag 30 november 2021 tussen 21:55 uur en dinsdag 30 november 2021 22:10 uur gezien hebben dat een man mogelijk verschillende voorbijgangers heeft bedreigd met een mes.


Op dinsdag 30 november 2021 zijn er op de Stationsstraat in Helmond verschillende voorbijgangers uitgescholden en mogelijk bedreigd door een man met een mes. De man liep vanaf het station in de richting van het Zuidende in Helmond.

Deze man was op dat moment in het donker gekleed, droeg witte sportschoenen en had een bril op. Hij heeft diverse voorbijgangers onheus bejegend en heeft mogelijk ook meerdere voorbijgangers met een mes bedreigd. Wij hebben de verdachte kort na het incident op aanwijzing van de melder gecontroleerd. Hij was toen niet in het bezit van een mes. Door één van de slachtoffers van de bedreiging is aangifte gedaan.

Naar aanleiding van het incident en deze aangifte zijn wij specifiek op zoek naar een vrouw met lang blond haar en zij had die avond een donkere jas aan. Zij zou samen met de aangever door de man bedreigd zijn met een mes. Na het incident is zij doorgelopen en heeft niet op de komst van de politie gewacht.

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar andere getuigen die meer weten over dit incident, de bedreiging met het mes hebben gezien of misschien zelf zijn bedreigd.

Heeft U meer informatie neem dan contact met ons op via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. U kunt uw melding ook anoniem doen via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.