HELMOND - De politie hield vrijdagavond rond 18.00 uur een 27-jarige Helmonder aan voor betrokkenheid bij een steekincident op de Van Brusselstraat eerder op de middag. Bij dat incident raakte een andere man licht gewond.


Rond 16.45 uur kreeg de politie een melding van een ruzie op de Van Brusselstraat in Helmond. Twee mannen zouden daar een conflict hebben gekregen vanwege een verkeerssituatie. Daarbij zou één man een mes hebben gebruikt en de andere man hebben gestoken. Die raakte licht gewond. Het slachtoffer vluchtte vervolgens een nabijgelegen winkel in. Daar werd de 26-jarige man uit Lelystad opgevangen en is de politie gebeld.

De verdachte was er inmiddels in zijn bestelbus vandoor gegaan. Daarbij beschadigde hij nog een auto die geparkeerd stond.

Onderzoek

Uiteraard is de politie direct een onderzoek opgestart. Daarbij werden getuigen gehoord en camerabeelden bekeken. Rond 18.00 uur meldde de 27-jarige man uit Helmond zich zelf op het bureau. Hij is vervolgens aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.