OMMEL - De bewoner van een chalet op een vakantiepark in Ommel is vannacht gewond geraakt nadat hij door drie mannen werd overvallen.


Rond 3.15 uur kwam de man aan bij zijn woning. Daar werd hij overvallen door drie mannen die hem mishandelden. Hij kreeg enkele klappen en schoppen. Vervolgens ging het drietal met het slachtoffer het chalet binnen. Daar werd de man enige tijd vast gehouden terwijl de daders het huis doorzochten. Uiteindelijk gingen ze er met een vooralsnog onbekende buit vandoor. Het slachtoffer alarmeerde vervolgens de politie.

Onderzoek

De man is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Daarna werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor een verdere controle. De politie is ter plaatse een uitgebreid onderzoek opgestart. Daarbij werden onder andere technische sporen veilig gesteld, spraken we met mogelijke getuigen en kijken we of er bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn.

Getuigen

Uiteraard zijn we ook benieuwd of er andere getuigen zijn. Mensen die voorafgaand, tijdens of na de overval iets is opgevallen op het vakantiepark of in de omgeving daarvan. Weet u iets? Heeft u iets gezien? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.