GELDROP - De politie pakte gisteren nog één verdachte op i.v.m. het schietincident in Geldrop. Het is een 31-jarige man uit Helmond en het gaat om de vermoedelijke schutter. Het schietincident speelde zich zondag 22 oktober af bij een woning aan de Burght in Geldrop. Eerder werd al een 22-jarige verdachte aangehouden.


Schietincident

Iets na middernacht vond afgelopen zondag 22 oktober een schietincident plaats bij een woning aan de Burght in Geldrop. Kort daarop hield de politie al een man uit Tilburg (22 jaar) aan als verdachte. Hij zit nog steeds vast. De aanleiding voor het schietincident lijkt te liggen in de relationele sfeer. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op, vermoedelijk als gevolg van een vechtpartij. Lees er hier meer over in ons eerdere bericht.


Aanhouding

Tijdens het onderzoek kwam een 31-jarige man uit Helmond in beeld als vermoedelijke schutter voor het schietincident in Geldrop. Hij is gisteren als verdachte aangehouden in zijn woonplaats en voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.