GEMERT - De politie is druk bezig uit te zoeken wat er vrijdagavond gebeurd is in en rondom een woning aan het Kruiseind in Gemert. Duidelijk is dat daar een steekincident heeft plaatsgevonden. We hebben een 57-jarige bewoner van het huis aangehouden voor betrokkenheid bij dat incident. Een andere bewoner (32 jaar) is opgepakt omdat hij zich erg verward en agressief gedroeg naar agenten. We kijken ook naar zijn rol bij het steekincident.

Agenten reageerden rond 20.45 uur op een melding van een verwarde man - de later aangehouden 32-jarige man - die op een rotonde aan het Kruiseind overlast veroorzaakte. Uit zijn verhaal konden de agenten opmaken dat er een steekincident had plaatsgevonden in een nabijgelegen huis waar diverse arbeidsmigranten wonen. Onderaan de trap troffen ze een man (leeftijd onbekend) aan die een flinke steekwond in zijn borst had. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een 40-jarige bewoonster raakte onwel en werd door ambulancepersoneel nagekeken.

Wat de aanleiding voor het steekincident is geweest, is nog onduidelijk. De 57-jarige en de 32-jarige verdachte zijn ingesloten op het bureau en worden verhoord.