EINDHOVEN - Vijf gedreven studenten van de studie Ondernemerschap & Retailmanagement aan Fontys Hogeschool Eindhoven hebben als onderdeel van hun opleiding een unieke onderneming opgericht.


Van idee tot product:
Probleemoplossing geïnspireerd door persoonlijke ervaring Bij het ontwikkelen van IdenTowel hebben de vijf ondernemers gekeken naar problemen waar ze zelf tegenaan liepen. Al snel identificeerden ze een veelvoorkomend probleem in gedeelde badkamers: het onvermogen om te onthouden welke handdoek ze voor het laatst hadden gebruikt. Dit leidde tot de geboorte van IdenTowel, een leuke oplossing die dit probleem op gemakkelijke wijze oplost.

IdenTowel: Unieke handdoeken met kleurrijke lusjes
IdenTowel maakt gebruik van Fairtrade gecertificeerde handdoeken met verschillende gekleurde lusjes. Deze lusjes zorgen ervoor dat gebruikers altijd hun eigen handdoek kunnen herkennen, zelfs in een gedeelde badkamer. Het ontwerp van IdenTowel is functioneel en voegt een persoonlijk tintje toe aan het dagelijkse gebruik van handdoeken.

Website voor meer informatie
Voor meer informatie over IdenTowel en hun assortiment kunt u een bezoek brengen aan de website van het bedrijf: www.identowel.com . Hier vindt u uitgebreide productbeschrijvingen, afbeeldingen en informatie over waar u IdenTowel kunt kopen.