HELMOND - Er komt een voorziening in Helmond waar mensen met meervoudige en complexe problemen 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunnen. De voorziening komt bij de kruising Rochadeweg-Veldbeemd, aan de zuidkant van Helmond. Hier kunnen maximaal 30 personen 24/7 opvang en begeleiding krijgen. De gemeenteraad neemt naar verwachting begin 2023 een definitief besluit over de locatie. Daarna volgen nog verschillende stappen voor de voorziening haar deuren kan openen. Wie hier meer over wil weten, is welkom bij de bewonersbijeenkomst op 8 november.


Aanmelden kan tot en met 6 november

De bijeenkomst is op dinsdag 8 november in het Fletcher Wellness-Hotel in Helmond aan de Scheepsboulevard 2 in Helmond. De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.15 uur start de bijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 6 november door te mailen naar Timeoutenverblijfsvoorziening@helmond.nl. Geef in de mail uw naam en postcode aan en met hoeveel personen u komt.

Programma informatiebijeenkomst

Wethouder van Dijk licht samen met zorgpartners toe waarom deze voorziening in Helmond gerealiseerd wordt. Verder worden de stappen toegelicht die moeten worden doorlopen voordat de voorziening daadwerkelijk haar deuren kan openen. U kunt al uw vragen stellen en in gesprek gaan over zorgen en aandachtspunten met de gemeente en zorgaanbieders. We nemen deze vragen en zorgen mee in het verdere proces.

Meer informatie

Op de pagina over de Time-out & Verblijfsvoorziening staat ook veel informatie en veel vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u mailen naar Timeoutenverblijfsvoorziening@helmond.nl. Op die pagina komt later ook een verslag van de bewonersbijeenkomst te staan.