HELMOND - Na een periode van voorbereiden, bouwen en inrichten is het Huis voor de Stad bijna gereed. Het Huis voor de Stad opent op dinsdag 9 april 2024 haar deuren. Inwoners, partners en leveranciers kunnen vanaf dan terecht op de Weg op den Heuvel 35 in Helmond, de plek waar voorheen het oude stadskantoor zat.In het Huis voor de Stad zijn onze kerntaken gebundeld onder één dak. Dit past bij hoe wij onze dienstverlening aan de stad willen neerzetten en sluit aan op hoe wij als stad willen opereren: vanuit vertrouwen in en trots op Helmond, als innoverende en verbindende stad. Het Huis voor de Stad is vanaf dat moment dé plek waar u terecht kunt voor diensten, producten en informatie van en over de gemeente.

Geen dienstverlening op maandag 8 april

Als gevolg van de verhuizing is er op maandag 8 april geen dienstverlening mogelijk vanuit onze panden. Het is dan niet mogelijk om een fysieke afspraak met ons te plannen. Wij zijn die dag wél telefonisch bereikbaar tot 14.30 uur. Op dinsdag 9 april vindt alle dienstverlening plaats vanuit het Huis voor de Stad. Deze dag geldt er een verlengde openstelling en is het gebouw tot 19.00 uur geopend.

Lees meer over openingstijden en de dienstverlening.

Open dag Huis voor de Stad

Later dit jaar volgt een open dag. U bent dan van harte uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Meer informatie hierover volgt via onze website en de lokale kranten.