OSS - Helmond Sport is zaterdag uitstekend aan de competitie in de Keuken Kampioen Divisie begonnen door de uitwedstrijd bij TOP Oss met 1-2 te winnen.

Met liefst zes debutanten in de basis begonnen de gasten sterk aan het duel want al na drie minuten stond men op voorsprong toen een vrije trap van Karim Loukili niet goed werd weg gewerkt en Jeff Stans de 0-1 liet aantekenen. Helmond Sport kreeg daarna mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar dit gebeurde niet meer in de eerste helft.

Na de rust was het wel weer raak al hadden de Helmonders daar eerst nog een goede redding van keeper Van Gessel voor nodig die zijn ploeg op de been hield. In de 56e minuut sloeg men opnieuw toe toen keeper Geens een schot van Boyd Reith wist te keren, maar geen antwoord had op de rebound van Arno van Keilegom.

Helmond Sport leek op rozen te zitten, maar na een tweede gele kaart voor Orhan Dzepar werd het nog spannend. Helemaal toen Dennis van der Heijden de 1-2 tegen de touwen kopte, maar verder lieten de gasten het niet komen.