HELMOND - Op zaterdag 23 september organiseert Vereniging Buitengewoon van 12:00 tot 17:00 uur een informatiemiddag in buurttuin de Voorstee bij stadsboerderij Diepenbroek in Brandevoort. Tijdens deze middag delen een aantal toekomstige bewoners informatie over de 15 appartementen die ze laten bouwen in de Wijk van de Toekomst.


De Wijk van de Toekomst wordt een plek waar innovaties op het gebied van vervoer, gezondheid, data, energie en circulair bouwen worden ontwikkeld en toegepast. Wat denk je bijvoorbeeld van wonen in een duurzame woning? Van het delen van een elektrische auto met je buren óf van samen tuinieren in een gemeenschappelijke tuin? In deze wijk staan de bewoners centraal, kennen ze elkaar en helpen elkaar waar nodig. Zij zijn de toekomstmakers die samen bepalen hoe hun buurt tot leven komt.

Vereniging Buitengewoon is een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) waarbij de toekomstige bewoners zelf projectontwikkelaar zijn. De nieuw te bouwen appartementen worden levensloopbestendig, energie-neutraal, zeer milieuvriendelijk en duurzaam gebouwd. Er wordt ook een ontmoetingsruimte, gezamenlijke tuin, fietsenstalling en klusruimte gerealiseerd. Voor alle toekomstige bewoners betekent Buitengewoon wonen aandacht voor gemeenschapszin en een gezonde leefomgeving.

Er zijn nog appartementen te koop (www.buitengewoon.online). Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie loop dan vrijblijvend even binnen!

Locatie informatiemiddag: Diepenbroek 8 Helmond (tegenover de bouwlocatie, vlakbij station Brandevoort).