HELMOND - Op vrijdag 17 november heeft de nieuwkomer op station Helmond 't Hout: Bowl Station officieel haar deuren geopend.

Sommige reizigers weten het al, maar op het station is meer te halen dan je trein. Sinds kort kun je op station Helmond 't Hout genieten van een heerlijke Pokébowl, Acai bowl, maar ook van burrito's en smoothies. Handig voor de lunch of om het jezelf makkelijk te maken voor het avondeten. Maar natuurlijk kan je hier ook terecht om een lekker kopje koffie te halen voor onderweg.

De behoefte van reizigers veranderen voortdurend. Het was dan ook even zoeken naar een nieuwe ondernemer voor deze mooie locatie op station Helmond 't Hout die een passend aanbod aan de reiziger kon doen. Bowl Station speelt met haar aanbod hier goed op in. Het station is ook een echte ontmoetingsplek. Reizigers maar ook inwoners van Helmond 't Hout en omgeving kunnen nu ook op het station prettig verblijven. "Een winkel op het station speelt een belangrijke rol in de (trein)reis. Het doet veel met de levendigheid van een station. Ik ben daarom heel blij met de komst van Bowl Station. Zij kunnen met hun concept de reizigers culinair verassen maar daarnaast kan men hier ook terecht voor een heerlijke kop koffie. Ik ben erg blij met de aanwezigheid van Murat en zijn team en wens hem heel veel succes." Aldus Joost van Heeckeren, stationsmanager.

Ondernemer Murat Akdas; "Al langer zaten we met het idee een uniek concept naar Helmond te brengen, namelijk om twee keukens in één menukaart te serveren: Mexicaans en Poké bowls (met tevens verfrissende Açai bowls). Onze missie is om gerechten te serveren die lekker, vers, snel én met hoogwaardige ingrediënten zijn samengesteld. Klant is koning dus bieden we ook de mogelijkheid om gerechten zelf samen te stellen. Met ruime keuze aan opties, van vlees (evt. halal), vis, vegan tot vegetarisch kun je de gerechten helemaal naar je smaak maken."

De winkel is maandag tot en met woensdag geopend van 14.00-21.00 uur, op donderdag en vrijdag van 14.00-22.00 uur. In het weekend kun je op zaterdag van 11.00-22.00 terecht en op zondag van 11.00-22.00 uur. Mocht je geen tijd hebben om langs te gaan, wees gerust je kunt ook eten en drinken bestellen en laten bezorgen. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Bowl Station.