BREDA – Eind vorig jaar verscheen het thrillerdebuut 'Een anonieme tip' van Jos Meeuwsen. Sinds het moment van verschijnen waren de enthousiaste geluiden niet van de lucht en inmiddels is er een tweede druk in aantocht. Een prachtig succes voor de Bredaase auteur.

'Een anonieme tip' gaat over freelance journaliste Anna van Breda die op het spoor komt van mogelijke cocaïnehandel in het luxe appartementencomplex Dahliastaete in Arnhem. Ze kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en vraagt haar buurmeisje Tessa om hulp. Daarnaast benadert ze vriendin en tuinarchitect Lieselot van Kralingen. Al snel komt ze erachter dat haar vrienden een dubbele agenda hebben Wat gaat ze doen? Ze wil in elk geval Tessa uit de wind houden, maar waarom? En hoe redt ze zich uit de benarde situatie?

Van Doorn en Van de Water, de twee bevlogen uitgevers van Uitgeverij Doornwater, zijn bijzonder trots op 'hun' auteur: "Een anonieme tip' is een goed geschreven, spannend verhaal dat de wereld van drugscriminaliteit genadeloos toont. Op ingenieuze wijze beschrijft de auteur hoe de hoofdpersoon door toeval in een crimineel circuit verzeild raakt en hier zeer onderkoeld mee omgaat. Zoals drugs en geld onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zo is dat ook in deze thriller het geval."

Wie is Jos Meeuwsen?

Jos Meeuwsen (1959) werkte vele jaren in de journalistiek voor kranten en magazines om vervolgens haar carrière voort te zetten als eindredacteur bij radio en TV Gelderland. Na deze lange carrière in de journalistiek stapte ze over naar communicatie bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden. Schrijven is haar passie en loopt als een rode draad door haar leven.

Boekinformatie

'Een anonieme tip' wordt als paperback uitgegeven door Uitgeverij Doornwater. Het ISBN luidt 978-90-832770-9-7 en het boek is onder meer te bestellen via: https://uitgeverijdoornwater.nl/thrillers/een-anonieme-tip