HELMOND - In de kelder van de keuken Kampioen Divisie hebben hekkensluiter Helmond Sport en de nummer voorlaatst, FC Dordrecht, elkaar niets toegegeven. De Dordtse ploeg die bijna de gehele tweede helft met een man minder speelden wisten in de slotfase toch nog een gelijkspel te bewerkstelligen (1-1).

Eigenlijk hadden de gasten in de eerste helft al op voorsprong al op voorsprong moesten komen want de beste kans was voor El Bouchataoui die van dichtbij op de lat schoot. Kort na de rust maakte Jordy Wehrmann hands op de doellijn en kon met rood vertrekken. De toegegeven strafschop werd ook nog eens binnen geschoten door Tibeau Swinnen. Deze stand bleef tot de voorlaatste minuut staan, doch een overtreding op Renny Smith zorgde ervoor dat ook Daniël Breedijk vanaf elf meter mocht aanleggen en hij zorgde dus voor een puntendeling.

Helmond Sport - FC Dordrecht 1-1 (0-0)
54. Swinnen (pen.) 1-0
89. Breedijk (pen.) 1-1