DEVENTER - PSV heeft de nodige moeite gehad om Go Ahead Eagles te bedwingen. In De Adelaarshorst bood de promovendus uitstekend partij, maar dankzij een laat doelpunt won PSV alsnog met 1-2.

Nadat de thuisploeg beter was begonnen, zo moest Drommel al in actie komen op een poging van Cordoba was het PSV dat na een kwartier op voorsprong kwam. Eran Zahavi bediende Cody Gakpo die venijjnig uithaalde. De 0-1 bleek tevens de ruststand.

Kort na de rust wist Cordoba wel het doel te vinden door de bal hard in het dak van het doel te schieten. Go Ahead Eagles leek na de 1-1 fier overeind te blijven, totdat Marco van Ginkel raak kopte uit een hoekschop van Gakpo. Het was vervolgens aan doelman Drommel te danken dat de drie punten meegingen naar Eindhoven toen hij in blessuretijd Lidberg van het scoren hield.