EINDHOVEN - In de derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie heeft Jong PSV in de Brabantse derby tegen Helmond Sport de tweede zege van het seizoen behaald. Op De Herdgang werd het 2-1 voor de ploeg van trainer Boessen.

Nadat het duel in de eerste helft nog even stil lag wegens enkele ongeregeldheden behaalde Jong PSV desondanks een verdiende zege. Kort voor rust opende Tai Abed op aangeven van Antonisse de score. De paal, bij een poging van Jason van Duiven, en keeper Van der Steen zorgden ervoor dat de thuisploeg niet verder uitliep.

Dat geburde na de rust alsnog toen Tim van den Heuvel, net als Abed, zijn eerste goal in het betaalde voetbal maakte. Joseph Amuu scoorde vijf minuten voor tijd nog tegen, maar verder lieten de PSV-beloften het niet komen.