DEVENTER - PSV heeft vrijdagavond ook bij Go Ahead Eagles de volle buit gepakt. In de Deventer Adelaarshorst was de koploper van de eredivisie de nummer zes in de stand met 0-1 de baas.

PSV was oppermachtig voor rust en Dest vond al snel het net. De verdediger schoot de bal tussen vier Eagles-spelers in zo de verre hoek in. Het was de vooral verdienste van doelman De Lange dat die stand bleef staan. Hij keerde schoten van De Jong, Tillman en Lozano.

In de tweede helft liet Go Ahead zich aanvallend meer gelden. Invallers Baeten en Llansana waren dicht bij de gelijkmaker, maar vonden Benitez op hun weg. Aan de andere kant stopte De Lange een streep van Dest, die in de slotfase ook nog de paal trof. Diep in blessuretijd belandde ook een schot van Bakayoko nog op de paal.