TILBURG - Willem II heeft met het nodige fortuin een 2-1 thuiszege geboekt op PSV en daarmee de Eindhovenaren verdrongen van plek twee. In de tweede helft kwamen de Tilburgers er eigenlijk niet aan te pas, maar omdat keeper Drommel een schot van Nunnely liet glippen was de winst voor de thuisploeg.

Voor rust was de hoofdrol met name voor Eran Zahavi. Nadat hij al een goede kans had gemist, kopte hij even later ongelukkig in eigen doel. Dit maakte hij even later goed met een rake kopbal aan de de andere kant op aangeven van Philippe Max.

Na rust kwamen de Tilburgers amper in het verhaal voor. PSV drong aan en kreeg enkele goede mogelijkheden. De beste was voor aanvoerder Marco van Ginkel wiens kopbal door Wellenreuther werd gekeerd. Bij een sporadische aanval van Willem II probeerde Ché Nunnely het maar eens. Het schot was houdbaar, maar Joël Drommel liet de bal glippen: 2-1.