LIEROP - Zaterdag 13 en zondag 14 mei staat een nieuwe editie van Peteyfest voor de deur! Na een succesvolle eerste zondageditie vorig jaar, konden ze niet anders dan ook dit jaar weer op zondag de festivaldeuren aan de Steemertseweg in Lierop te openen. Een dag voor jong én oud, toegankelijk voor alle leeftijden!

Op zondag ben je welkom met je hele familie, vrienden en bekenden en valt er van alles te beleven. Op de Petey’s Mainstage kun je o.a. genieten van de band R.A.T.S. die je omver zullen blazen, Bart van Gijn (Bekend van Holland’s Got Talent) met heerlijke country en blues nummers, Een Queen tribute van niemand minder dan Mother Mercury en Band with Benefits zorgt voor een knallende afsluiter.

Ook geven we lokaal talent een podium en mag Tiago Da Silva uit Someren zijn debuut maken op Peteyfest. Als laatste maar zeker niet de minste hebben we coverband Private Label de nodige meezingers, Rock ‘n Roll en heupen swingers.

Je kunt ook lekker los gaan op één van onze dance-stages. Bij ‘Welkom In De Feesttent’ is het de gehele dag één groot feest met o.a. Darkraver en K-Liber. En bij ‘De Boomhut’ kun je genieten van de fijnste house en tech-house muziek. Voor ieder wat wils dus! Ben je toe aan wat rust? Daarvoor hebben we een chill-out area waar je lekker een speciaal biertje kunt drinken, genieten van het lekkerste eten bij een van de foodtrucks en wordt er muziek verzorgd door de Vinyl Bus. Voor de kinderen hebben we Petey’s Playground, een apart gedeelte op het festivalterrein waar genoeg valt te ontdekken en te spelen.

Peteyfest opent op zondag haar deuren om 13:00. Voel je welkom om gezellig binnen te wandelen, maar om verzekerd te zijn van toegang kun je het beste je reserveringsticket online bestellen via www.peteyfest.nl. Je betaalt 12 euro waarbij 4 munten zijn inbegrepen en je hebt gegarandeerd toegang.

Programma hoofdpodium zondag 14 mei
13:00 uur Deuren geopend
14:30 uur Tiago da Silva
15:15 uur R.A.T.S.
17:00 uur Bart van Gijn
18:00 uur Private Label
20:00 uur Mother Mercury
22:00 uur Band with Benefits